BØRNEFØDSELSDAGE

Særlige anledninger kræver eventyrlige oplevelser

En børnefødselsdag er noget helt særligt. Det er dén ene dag om året, man får lov til at have helt for sig selv, hvor man er omdrejningspunktet og centrum for familie, venner og klassekammerater og som man helt naturligt, længe har gået rundt og glædet sig til. 

Du skal være en del af dine børns vigtigste mærkedage 

Det kræver et enormt overskud og en ryddet kalender at arrangere en børnefødselsdagsfest fra A – Z. Der skal laves invitationer, svares på beskeder, koordineres, købes ind, planlægges leg, pyntes op og laves slikposer. Når dagen så endelig indtræffer, har du travlt med alt fra pølsehorn og isterninger til de sidste forberedelser, og du glemmer helt at være en nærværende del af dit barns store dag.

Gør børnefødselsdagen til noget helt specielt med en eventyrlig skattejagt eller spændende mysterium

En gennemført skattejagt kan hurtigt tage flere timer at planlægge, og hvis der skal også skal udtænkes smarte gåder, kreative koder og tegnes skattekort, så har du hurtigt afsat alle ugens aftener på at forberede de 90 minutters underholdning, der skal udgøre fødselsdagens aktivitet.   

Men fortvivl ej, nu behøver du ikke længere at bekymre dig om indholdet eller stresse over legen til den store dag, for du kan trygt overlade underholdningen til ét af Eventyrakademiets produkter og samtidig være en aktiv del i dit barn store dag.  

Påske-favorit
Fødselsdags-favorit

4 år - Børnehaven

Kyks påskejagt (4-6 år)

199,00 kr.
219,00 kr.
239,00 kr.

Escape boxe

Heksens forbandelse

169,00 kr.
299,00 kr.
249,00 kr.

10 år - 4. Klasse

Nissejagten (6-9 år)

229,00 kr.

4 år - Børnehaven

Påskeæg til skattejagt

89,00 kr.
89,00 kr.209,00 kr.
429,00 kr.