HEKSENS FORBANDELSE – DET FEDESTE DIY ESCAPE ROOM

Arrangér årets uhyggeligste fest for børn og voksne

Dette “gør det selv” Escape room er perfekt til Halloween! Ideel til en uhyggelig familie- og venneaften eller som en gennemført underholdningsaktivitet til halloweenfesten.  

Bryd heksens forbandelse inden det er for sent!

Heksens forbandelse består af i alt 11 underholdende og originale gåder, der er sat sammen som en escape rums oplevelse. Spillet byder deltagerne på nogle anderledes, men sjove halloween opgaver, der er bygget op omkring en selskabelig måde for leg med alt lige fra former, tal og bogstaver til rim og gåder. Undervejs skal der findes bestemte elementer for at komme videre i spillet – alt sammen for at nå at bryde forbandelsen i tide! 

Print, klip og dekorér… 

Heksens forbandelse består af i alt 5 filer, som du kan downloade, så snart dit køb er registreret. Du skal altså selv printe filerne ud og sætte din oplevelse op, til gengæld har vi klaret hele legen for dig, så du i stedet kan være den gode vært og tage hele æren… 

Nedenfor ser du alle delene samt hvad de indeholder.  

.

Trin for trin guise

Informationsguide

Dette er den første fil (del 1). Her finder du alle de informationer, du har brug for til at forberede og klargøre dit escape rum. Informationsguiden er designet som en trin for trin guide, som du løbende kan krydse af. Her finder du også masser af gode råd og tips til, hvordan du kan lave dine egne beholdere, hvordan du indstiller hængelåsene, hvor du skal gemme de pågældende ark samt vejledning til afvikling i hold. 

Derudover indeholder informationsguiden to sider med opsætningsbilleder, som du kan bruge til inspiration til dit eget rum.

Du skal bruge følgende materialer

Materialer 

Heksens forbandelse er bygget op omkring nogle udvalgte materialer, der SKAL indgå for at kunne gennemføre spillet. For det samlede helhedsindtryk og den gode oplevelse har Eventyrakademiet holdt sig til ”gængse” Halloween dekorationer og materialer, der er enkle og som formentlig findes i de fleste hjem.

Skulle du dog mangle nogle af materialerne er det vores håb og ønske for legen, at disse let og billigt kan rekvireres, lånes eller skaffes enten hos familien og vennerne eller i de fleste billige byggemarkeder.

Skab stemning med Eventyrakademiets dele

Eventyrakademiet vil gerne hjælpe dig godt på vej med at skabe den gode atmosfære af mystik og spænding i et heksekøkken. Derfor har vi både inkluderet hilsner fra heksen selv, men også skilte og etiketter der kan bidrage til den uhyggelige og “indespærrede” stemning.

Scan QR koden til videoerne

HEKSENS VIDEOER

Intro og afslutning

Start jeres escape oplevelse med heksens
egen hilsen. Scan blot QR koden ved 
“START HER” arket og sæt i gang!
Mon heksen ikke også har en holdning
eller kommentar til at slutte af med…

Fire fede dørskilte

DØRSKILTE

4 flotte skilte til døren

Bind historien sammen og gør døren til dit escape rum lidt ekstra spændende med de fire medfølgende skilte! Brug dem til at skabe opsigtsvækkende og advarende blikfang og til at vække deltagernes nysgerrighed…

Skab stemning med etiketter

ETIKETTER

12 etiketter til køkkenudstyret!

Hvilket heksekøkken uden slimede øjenæbler og rådne rottehaler? Fyld dine gryder og syltetøjsglas med sjovt sansemad og forvandl dine egne køkkenting til heksens hemmelige ingredienser… 

11 fede halloween gåder!

11 originale og anderledes gåder venter forude når Heksens forbandelse skal brydes i løbet af de næste 60 minutter. Nu gælder det om at samarbejde for at kunne afkode heksens kryptiske bogstavshat, finde vej gennem edderkoppernes labyrint, knække koden til hendes sære skrifttavle og finde den magiske formular sammen med de 6 hemmelige ingredienser inden heksen kommer tilbage!  

Hjælpeark og løsninger

Hjælpeark

Det ikke er alle der er lige tålmodige eller for den sags skyld, stædige nok
til at løse hele gåden selv! Derfor kan selv de ældste deltagere få brug for et lille fif eller en ledetråd undervejs.

Med hjælpearket er I hjulpet godt på vej. Scan blot QR koden og find den digitale ledetråd der kan hjælpe videre… Så skal I nok alle komme i mål… 

Kan I bryde forbandelsen inden heksen vender tilbage?

Der er kun én måde at finde ud af det på…

Køb heksens forbandelse her