Nissejagten (6-9 år)

229,00 kr.

Spørgsmål før køb?

Fragt kun 29,- kr. til din nærmeste pakkeshop

Levering 2-3 hverdage

To af Nordpolens yngste drillenisser; Frøken Pjok og Nissen Blob har stadig meget at lære. Små drillerier kan skabe store problemer og nu har de to små nisser bragt hele julen i fare.

Julemandens kane er låst inde og ingen kan få adgang til den, der er rodet ved låsen og Pjok og Blob kan ikke huske hvad de har indstillet den til. Det er et KÆMPE problem, for hvordan i alverden skal nisserne nu nå at få læsset julemandens kane med alle årets gaver?

Nissen Klejne rækker ud efter jeres hjælp, for med to små drillenisser som Pjok og Blob, har Nordpolens øvrige nisser brug for al den hjælp de kan få!

Med Nissejagten får du:

 • Alle instruktioner til spillet
 • Guide til forberedelse og tilrettelæggelse af posterne
 • Løsninger til alle posterne
 • Sporoversigt i A3 størrelse
 • Nordpolens flotte skattekort med drillenissernes rute
 • Julemandens kanehus inkl. kombinationslås
 • 9 drilske nissestreger (poster)
 • Velkomstkuvert med brev fra Nissen Klejne samt
 • Diplom fra Nordpolens postkontor

Nissejagten er til dig der ønsker at give dit barn en sjov og spændende decemberaktivitet, fyldt med underholdende og familiære nissestreger.

Tag på Nissejagt i weekenden, en advents søndag, i juleferien eller del nissestregerne op efter behov og skab mindeværdig kvalitetstid sammen med dine børn. 

Hvert produkt hos Eventyrakademiet er børneoplevelser, der kan anvendes eller spilles én gang, da dele af materialet undervejs skal klippes, foldes eller tegnes på, samt at dit barn efterfølgende vil kende løsningen på den pågældende oplevelse. Alle bilag er printet i off-set print og skal selv klippes ud og klargøres. 

Læs mere

Indhold

Nissejagtens indhold består af 4 dele: 

 1. Info-arket
  • Instruktioner til spillet
  • Forberedelse og tilrettelæggelse af posterne
  • Løsninger til alle poster
 2. Nordpolens sporoversigt og skattekort over alle posterne i A3 størrelse
 3. Julemandens kanehus 
  • Julemandens kanehus i A3 størrelse (skal klippes ud)
  • Kombinationslås
 4. Posterne 1 – 9 
  • Velkomstbrev fra Nissen Klejne
  • Kuvert fra Nordpolens postkontor
  • 9 drilske nisseposter
  • Diplom fra Nordpolens postkontor

Forberedelse

Estimeret tidsforbrug på forberedelsen af nissejagten: 45 – 90 minutter

Scan QR koden i det medfølgende info-ark og se videoen om hvordan du nemt tilrettelægger Nissejagten eller læs hele info-arket og følg de anvisninger der er angivet.

Forberedelsestiden afhænger af, hvor meget du som forælder selv forbereder og klipper ud på forhånd. Afhængig af dit barns alder, kan du selv lade dit barn klippe mange af arkene ud, undervejs som de findes og skal bruges ude på posterne. Således sparer du tid på forberedelsen, men dit barn får til gengæld også en længere skattejagt.

Hvis det er første gang du stifter bekendtskab med et af eventyrakademiets produkter, anbefaler vi at du afsætter god tid til at forberede nissejagten. Dette kan enten være aftenen FØR selve eventen eller en anden dag op til legen. Har du derimod prøvet et af eventyrakademiets produkter før, så vil forberedelsestiden være noget kortere.

NB! Eventyrakademiets produkter kan kun bruges eller spilles én gang, da alt materialet i vores produkter undervejs skal klippes, rives i stykker, foldes og tegnes på, samt at du som kunde efterfølgende kender løsningen på en oplevelse.

Gemmesteder

Nissejagt er tilrettelagt som en skattejagt, primært til de 7 til 10 årige, med 9 poster der udgør spillet. Du vælger selv dine egne gemmesteder og du kan således selv bestemme, om du ønsker at afholde skattejagten som en udendørs eller indendørs aktivitet, eller en kombination af de to, afhængig af vejr og øvrige forhold.

 

Varighed

Spilletid: Fra ca. 45 – 90 minutters spil.

Spilletiden afhænger både af din indledende forberedelse, antallet af børn der medvirker i legen og af børnenes evne til at løse posterne. Du kan, hvis du har lyst, klippe alle spillets dele ud på forhånd. Modsat kan du også selv lade dit barn klippe arkene ud undervejs, som de bliver fundet og skal bruges. Således sparer du tid, men dit barn får til gengæld også en længere skattejagt.

Antal deltagere

Gruppe af børn:

Nissejagten kan med fordel løses af en mindre gruppe børn på op til 4 deltagere, hvor børnene enten kan hjælpes om opgaverne eller skiftevis agere ”kaptajn” på de enkelte poster, hvis begejstringen er for stor eller det ikke er muligt at samarbejde.

Mindre børn kan fint følge med på sidelinjen og endda få tildelt “æren” af, at finde posterne på de udvalgte gemmesteder.

Større gruppe af børn:

Er der mere end 4 børn der deltager i spillet er Eventyrakademiet anbefaling, at I køber flere sæt af Nissejagten og i stedet afvikler skattejagten i hold.

Nissejagten
Nissejagten (6-9 år)
229,00 kr.