Skab julestemning og familiehygge Eventyrakademiets nisser 

Julen handler om samvær og nærvær, så sæt tempoet ned og tag på et hyggeligt juleeventyr – hjemme i stuen. 

Nordpolens to små ballademagere

Eventyrakademiets drillenisser; Blob og Pjok, er to små ballademagere og drillenisser med stort D! Nu har de været på spil igen og Eventyrakademiet kan derfor tilbyde dig to forskellige juleoplevelser … 

 

Den hemmelige nissekode, julefrokostleg

Dril din modtager og sæt lås på årets jule-, mandel- eller adventsgave 

Tilføj årets julegave en smule nissestøv og gør selve “gaven” til en underholdende oplevelse… Et lille overraskende, men sjovt og legende element til glæden ved at give og modtage gaver… 

Til børn og voksne eller som gaveleg til julefrokosten

Med Den Hemmelige Nissekode kan du sikre enhver gave og udfordre din modtager på en ny og sjov måde. Den fås i to forskellige udgaver; en børne- og en voksenudgave, med fire små nissestreger der skal afkodes og løses, for at knække koden og finde de fire tal, der kan åbne din gave. 

🎁 Sjov måde at give en gave på

🎄Ideel til at forlænge spændingen omkring gaven

🎅🏼 Perfekt som underholdning til julefrokosten (dyst i hold om den hurtigste tid)

⭐️ Hyggeligt lille indslag til mandelgaven eller pakkelegen

Nissejagten

Tag på nissejagt og hjælp Nordpolens nisser med at redde julen 

Giv familiens mindste medlemmer en underholdende og spændende juleaktivitet, hvor de følger drillenisserne Pjok og Blob rundt på Nordpolen, for at finde de fire tal der kan åbne døren til julemandens kane.

Nissejagten som Escape skattejagt

Små drillerier kan skabe store problemer og nu har de to små nisser; Pjok og Blob bragt hele julen i fare, for Julemandens kane er låst ind og de to ballademagere har rodet ved låsen så ingen kan få adgang til den.

Med Nissejagten vælger du selv dine gemmesteder. I får en sjov og spændende familieskattejagt, og hvor I skal bruge fantasien, klippe og klistre, løse gåderne og finde nissesporene for at knække koden til julemandens kane. 

Nissejagten er til alle børn fra 7 – 10 år, der elsker at tage på skattejagt.