Feernes slikcentral (7-10 år)

299,00 kr.

Spørgsmål før køb?

Fragt kun 29,- kr. til din nærmeste pakkeshop

Levering 2-3 hverdage

Besøg Feernes slikcentral næste gang I skal holde børnefødselsdag

Velkommen til feernes slikcentral, et eventyrligt slikparadis for små og store børn, hvor alt nyt slik bliver udtænkt og lavet.

Feernes Slikcentral er den oplagte skattejagt til pigefødselsdagen til børn mellem 7 og 10 år, med slik og feer som tema.

Hjælp feerne med at finde Slikcentralens magiske nøgle

Slikcentralen drives af de små travle og flittige slikfeer, der hver især har deres egne slikstationer hvor de eksperimenterer med nye slikvarianter. Men der er opstået et stort problem, for feerne har fået alt for travlt med at lave slik til alle børnene, så de har glemt hvor de efterlod nøglen til den store Slik-fabrik – og nu er den væk!

6 fortryllende fe-poster venter forude, når børnene skal på en eventyrlig skattejagt for at finde den magiske nøgle til den store Slik-fabrik, for hvor er nøglen og hvem så den sidst?

Følg sporene og løs slik-opgaverne

Med Feernes slikcentral besøger I slik-feerne én efter én i deres helt eget slikparadis. Løs slikopgaven i Vaffelhuset eller afkod slikvarianterne i vingummi-fabrikken og opklar mysteriet, om hvem der sidst så den magiske nøgle og hvor den er henne.

Læs mere om indhold, forberedelse og spilletid under fanerne.

Bemærk: En pakke af Feernes Slikcentral indeholder poster og øvrigt indhold til 6 børn. Ved mere end 6 deltagere anbefaler vi, at købe et eksemplar pr. 6 børn, således at alle børn har deres eget materiale.

Hvert produkt hos Eventyrakademiet er børneoplevelser, der kan anvendes eller spilles én gang, da dele af materialet undervejs skal klippes, foldes eller tegnes på, samt at dit barn efterfølgende vil kende løsningen på den pågældende oplevelse. Alle bilag er printet i off-set print og skal selv klippes ud og klargøres. 

Læs mere

Indhold

Feernes Slikcentral består af 7 dele: 

 1. Informationsarket
  • Instruktioner til spillet med QR kode
  • Forberedelse og tilrettelæggelse af posterne
  • Løsninger til alle poster
 2. Invitationer:
  • 6 stk. invitationer
 3. Fe-Kufferter i A3 størrelse:
  • 6 stk. fe-kufferter (skal klippes og samles)
 4. Nøglehæfter
  • 6. stk. nøglehæfter
 5. Feernes sporoversigt i A3 størrelse
 6. Poster med dertilhørende kuverter, diplomer og nøgler 
  • 6. eksemplarer af spor nr. 1 (post nr. 1)
  • 6. eksemplarer af spor nr. 2 (post nr. 2)
  • 6. eksemplarer af spor nr. 3 (post nr. 3)
  • 6. eksemplarer af spor nr. 4 (post nr. 4)
  • 6. eksemplarer af spor nr. 5 (post nr. 5)
  • 6. eksemplarer af spor nr. 6 (post nr. 6)
  • 6 stk. diplomer
  • 6 stk. nøgler (brug dem som præmier eller supplér med f.eks. slikposer)
  • 7 stk. kuverter
 7. Tilbehør til posterne
  • Velkomstbrev fra Feernes Slikcentral
  • Klistermærkeark (Mærkater til kuverter)
  • Plakat med Fe-navne
  • Løsningen samt
  • Bordkort

Forberedelse

Ca. tidsforbrug på forberedelsen af Feernes Slikcentral: 45-60 minutter

Bemærk: Forberedelsestiden afhænger af, hvor meget du som forælder selv forbereder og klipper ud på forhånd samt hvor meget du ønsker at gøre ud af oplevelsen. Du kan med fordel inddrage dit barn i noget af forberedelsen, som eksempelvis invitationerne og Fe-kufferterne, hvor I sammen kan hygge jer, når I skal udfylde invitationerne og samle kufferterne.

Scan QR koden i informationsarket og se videoen om hvordan du lettest tilrettelægger skattejagten eller læs hele informationsarket og følg de anvisninger der er angivet.

Gemmesteder

Med dette produkt skal du vælge, hvor du vil gemme posterne. Du kan derfor selv bestemme, om du ønsker at afholde skattejagten som en udendørs eller indendørs aktivitet, afhængig af vejr og øvrige forhold. Tænk gerne i afstande og bevægelse, så posterne bliver spredt ud i et så stort areal som muligt.

Følg anvisninger i informationsarket og vælg dine egne gemmesteder eller brug de forslag der er skrevet ind som inspiration. Du kan i øvrigt finde forslag til gemmesteder her:

Eventyrakademiets forslag til gemmesteder 

Varighed

Spilletid: Fra ca. 45 – 60 minutters aktiv underholdning.

Spilletiden afhænger både af din indledende forberedelse, antallet af børn der medvirker i legen og af børnenes evne til at løse posterne. Når nøglen er fundet og børnene har været igennem alle posterne, kan materialet bruges til videre leg, ved f.eks. at lave jeres egne fe-navne, skrive hemmelige beskeder vha. af feernes sliktegn eller andre slik/fe-relaterede aktiviteter.

Antal deltagere

Fra 2 – 6 deltagere pr. spil:

Feernes slikcentral er det oplagte skattejagts valg til dig der gerne vil afholde pigefødselsdagen der hjemme. Posterne er lavet til børn i alderen 7 til 10 år.

Du kan enten afvikle skattejagten for én gruppe børn på op til 6 deltagere, men skattejagten fungerer også godt som en gruppeskattejagt med 3 – 6 børn pr. hold.

Bemærk: Ved mere end 6 deltagende børn, anbefaler Eventyrakademiet at købe 1 eksemplar pr. 6 børn. Scan da QR koden i informationsarket, for nærmere instrukser om hvordan Feernes Slikcentral bedst kan afvikles med flere grupper af børn. 

Feernes slikcentral
Feernes slikcentral (7-10 år)
299,00 kr.