PÅSKEJAGT

Den obligatoriske påskeleg med æggejagt til påske!

Påskejagten er en sjov og hyggelig lille påsketradition, der går mange generationer tilbage og som bringer en følelse af fællesskab og familieleg ind i forårets højtid. At finde gemte påskeæg, skjulte spor og ledetråde er sjovt og spændende for både børn og voksne, og netop derfor er påskejagten efterhånden blevet en obligatorisk aktivitet og del af påsken.      

Hvordan laver man en god påskejagt?

En god påskejagt skal indeholde lidt af det hele; sjove påskegåder, farverige påskeæg, skattekort og en god sammenhængende historie, og så skal alle delene kamufleres eller gemmes godt, til glæde for familiens små og større deltagere.    

Dét kan hurtigt blive til flere timers forberedelse og planlægning for en hyggelig lille påskejagt, der hurtigt er overstået.

Måske er du heldig at have tiden, ressourcerne og fantasien til selv at lave din egen påskejagt, eller også har du som så mange andre forældre hverken tid eller overskud til igen at skulle opfinde den dybe tallerken. Uanset om det er sidst nævnte eller du for en gangs skyld bare gerne selv vil overraskes og have mulighed for at lege med, så er du havnet det helt rigtige sted! 

3 forskellige påskejagter til 3 forskellige aldersgrupper

Hos Eventyrakademiet elsker vi æg-straordinære gåder og skattejagter og derfor finder du hele 3 forskellige færdiglavede påskejagter til 3 forskellige aldersgrupper. Vi har sparret dig alt besværet med selv at skulle finde på ledetråde, gåder, lave skattekort og historier – du skal bare vælge den påskejagt der passer til dit barns alder.

Gæk gæk gæk… det skal nok blive skægt… for du skal kun udvælge gemmestederne, forberede og gemme posterne og sørge for præmien.

Rigtig god fornøjelse og rigtig god påske!

Påskejagt til børnehavebørn
Påskejagt til børn
Påskejagt til 4 - 6 år

Kyks påskejagt

4 – 6 år: Til børnehavebørn

Hjælp kyllingen Kyk med at finde de 6 gulerødder! Sød lille påskejagt til familiens mindste medlemmer. 

Påskejagt til børn fra 6 - 9 år
Påskejagt til børn i 1. - 3. klasse

En ægget påskejagt

6 – 9 år: Til børn i 0. – 3. klasse

Sammensæt påskeharens påskeæg og løs alle de æggede skattejagtsposter! Sjov påskejagt med 8 forskellige påskeposter.

Påskejagt til børn fra 10 år og op

Mysteriet om påskejuvelerne

10 – 14 år; men også ideel til voksne!

Løs mysteriet om de seks forsvundne påskejuveler. En underholdende og anderledes påskejagt til familiens største deltagere.