FIRMAEVENTS

Få en eventyrlig familiedag med Eventyrakademiet!

Flere virksomheder indfører familiedage . Med Eventyrakademiet har I mulighed for en oplevelses- og eventyrrig familiedag på jeres matrikel. Eventyrakademiet opstiller eventyrlige boder til medarbejdernes mindste familiemedlem. Besøg blandt andet Piratskibet, Prinsesseslottet  og byd børnene, familien og kollegaerne på en inspirerende dag i de fascinerende og eventyrlige rammer.

Vi arrangerer en morsom og aktiv familiedag, som I alle vil kunne lide, børn som voksne, da vores brede udvalg af aktiviteter kan sammensættes efter alle aldre og målgrupper.

Teambuildings der skaber værdi!

Eventyrakademiet har mange års erfaring i at udvikle teambuildings og skræddersyet firmaoplevelser der skaber værdi. Hvert firma er unikt og det skal jeres teambuilding også være! 

Derfor har vi specialiseret os i, at skabe oplevelser hvor jeres værdier er udgangspunktet for jeres event. Med Eventyrakademiets teambuildings får I Corporate hunts hvor omdrejningspunktet altid er jeres virksomhed på
jeres udvalgte venue! Det kalder vi eventyrlige firmaoplevelser…

Ønsker du at høre mere om vores firmaevents

Udfyld formularen herunder eller 
kontakt os på Tlf.: 42 43 43 14 
Email: info@eventyrakademiet.dk

  ADVENTURE HUNT

  Tag på GPS-eventyr og gådejagt i eventyrdigterens fodspor! 

  En vaske ægte voksen skattejagt, hvor I følger eventyrdigterens anvisninger for at løse mysteriet om det sidste eventyr!

   

  MURDER HUNT

  Med vores Murder Hunt får I en helt igennem unik firmaoplevelse. Jeres mordsag på jeres arbejdsplads….  

  Der er tale om den ultimative mordefterforskning med jeres egne kollegaer som de hovedmistænkte! 

  THE MISSING FILES

  Rygterne forlyder at jeres arbejdsplads snart vil indgive en konkursbegæring. Et afgørende dokument kan bekræfte omfanget af den pågældende aftale, men kontrakterne mangler??? I er på en mission! Find safety-boksen med de manglende dokumenter, for at redde jeres arbejdsplads fra en konkursbegæring!