TANDFEEN

Gør Tandfeens besøg til et eventyr!

 Dit barn har (snart) tabt en tand, stort tillykke med det. 
Uanset om det er den første tand eller den næste i rækken, er det en stor oplevelse at tabe en tand.
Det kræver en god portion tålmodighed, men også mod at hive en tand ud
og det skal selvfølgelig belønnes med det længe ventede besøg af Tandfeen. 

Hos Eventyrakademiet tilbyder vi én samlet løsning, så du kan give dit barn en eventyrlig og mindeværdig barndomsoplevelse i bytte for sine tabte mælketænder. Oplevelsen hedder “Besøg af Tandfeen” og den har alt hvad du skal bruge for kan kunne belønne den store bedrift, uanset hvor langt dit barn er nået med at gøre plads til sine voksentænder.

Hvad mon der gemmer sig under hovedpuden?

Med et “Besøg af Tandfeen” får du mulighed for at hylde dit barns tabte tænder med små hilsner og andet tandfe-materiale, alt sammen sendt i mini-kuverter hele vejen fra Tandfeens postkontor. Inde i kuverterne finder du indsamlingsmærker, gode råd fra feen, inspektionskort over den efterladte tand samt hvilken stand Tandfeen vurderede mælketanden til at være i.

“Besøg af Tandfeen” er tiltænkt som en samlet oplevelse ved tabet af hele fire mælketænder, med en flot udmærkelsesmønt med dertilhørende møntkapsel, diplom og gaveæske, som afsluttende belønning for det første mælketandssæt. Følg de gode råd og anvisningerne beskrevet i kittet eller improviser efter egne ønsker eller behov og glæd dig sammen med dit barn over Tandfeens mange forskellige hilsner, aftryk og påfund.

Køb dit besøg allerede i dag og gør dit barns mælketandstab til en eventyrlig barndomsoplevelse.

249,00 kr.