Halloween Mysteriet (7-10 år)

219,00 kr.

Spørgsmål før køb?

Fragt kun 29,- kr. til din nærmeste pakkeshop

Levering 2-3 hverdage

Kan I ophæve forbandelsen inden det er for sent?

Med Halloween Mysteriet får du alt hvad du behøver for at byde dit barn på et spændende skattejagtseventyr, fyldt med gys og ballade. Træd ind i en verden, hvor leg bliver til eventyr i jeres søgen efter den hemmelige formel der kan ophæve årets Halloween forbandelse. En ny og fantasi-præget Halloween aktivitet, der er er sammensat som en skattejagt og hvor dit barn selv har hovedrollen og ansvaret for, at opklare mysteriet og ophæve den årlige Halloween forbandelse, der år efter år spreder skræk og rædsel!

Med Halloween Mysteriet får du et underholdende og udfordrende mysterium for familiens mindste detektiver. Vi har gjort alt det kreative arbejde, så du blot skal opsætte mysteriet og kun koncentrere dig om, at bestemme gemmestederne til de respektive poster. Dit barn vil ELSKE dig for det!

Hvert produkt hos Eventyrakademiet er børneoplevelser, der kan anvendes eller spilles én gang, da dele af materialet undervejs skal klippes, foldes eller tegnes på, samt at dit barn efterfølgende vil kende løsningen på den pågældende oplevelse. Alle bilag er printet i off-set print og skal selv klippes ud og klargøres. 

Læs mere

Halloween Mysteriet er en spændende og underholdende skattejagt, tiltænkt børnefamilier der har børn i alderen fra 7 – 10 år (mindre søskende kan også lege med).

8 (u)hyggelige poster venter forude i opklaringen af Halloween Mysteriet, hvor 8 mistænkte karakterer skaber skræk af rædsel og hvor posterne én efter én afslører detaljer og informationer om den karakter der har kastet den onde forbandelse!

Kan I løse Mysteriet, finde den skyldige og ophæve forbandelsen ved hjælp af den hemmelige formular?

Indhold

Halloween Mysteriets indhold består af 4 dele:

  1. Info-arket
    • Instruktioner til spillet
    • Forberedelse og tilrettelæggelse af posterne
    • Løsninger til alle poster
  2. Forbandelsens kort (Skattekort over posterne i A3 størrelse)
  3. Velkomst til børnene  
    • Mysteriets velkomstbrev
    • Kuvert
    • Sporoversigt
    • 8 mysteriekort med de mistænkte Halloween skikkelser
  4. Posterne 1 – 8 
    • 8 frygtindgydende poster
    • Det hemmelige kodehjul
    • Diplom til sidste post (post 9), om optagelse i Mysteriernes opklarings klub

Forberedelse

Estimeret tidsforbrug på forberedelsen af mysteriet: 30 – 90 minutter

Hvis det er første gang du stifter bekendtskab med et af Eventyrakademiets produkter, anbefaler vi at du afsætter god tid til at forberede legen. Dette kan enten være aftenen FØR selve mysteriet eller en anden dag op til legen.

Har du derimod prøvet et af Eventyrakademiets produkter før, så vil forberedelsestiden være noget kortere.

(Udførlig tilrettelæggelse af mysteriet medfølger)

Gemmesteder

Halloween mysteriet er tilrettelagt som en skattejagt, primært til de 7 til 10 årige i 1. – 4. klasse, med 8 spændende poster, der én efter én løfter sløret for hvordan forbandelsen brydes og hvem der har kastet den! Du vælger selv dine egne gemmesteder og du kan således selv bestemme, om du ønsker at afholde skattejagten som en udendørs eller indendørs aktivitet, eller en kombination af de to, afhængig af vejr og øvrige forhold.

Varighed

Spilletid: Fra ca. 45 – 90 minutters spil.

Spilletiden afhænger både af din indledende forberedelse, antallet af børn der medvirker i legen og af børnenes evne til at løse posterne. Du kan, hvis du har lyst, klippe alle spillets dele ud på forhånd. Modsat kan du også selv lade dit barn klippe arkene ud undervejs, som de bliver fundet og skal bruges. Således sparer du tid, men dit barn får til gengæld også en længere skattejagt.

Antal deltagere

Gruppe af børn:
Halloween mysteriet kan med fordel løses af en mindre gruppe børn på op til 4 deltagere, hvor børnene enten kan hjælpes om opgaverne eller skiftevis agere ”kaptajn” på de enkelte poster, hvis begejstringen er for stor eller det ikke er muligt at samarbejde.

 

Sværhedsgrad

Sværhedsgrad:
Nogle af posterne er inddelt efter sværhedsgrad svarende til det specifikke klassetrin. Vores anbefalede aldersgrupper og posternes sværhedsgrader er altid kun et vejledende forslag. Du kender dit barn bedst og har derfor de bedste forudsætninger for, at forudse hvilken sværhedsgrad der kan være en underholdende oplevelse for dit barn og familien. Yngre børn kan naturligvis også have glæde af at deltage i legen, men med lidt mere vejledning fra en voksen. Da børns læsefærdigheder er begrænset i de mindste klasser er Eventyrakademiets anbefaling, at der altid bør være en voksen tilstede til at hjælpe eller understøtte opgaverne. Du kan nemt tilpasse mysteriets sværhedsgrad til dit barn, ved at kigge nederst på posterne, hvor de passende sværhedsgrad er kategoriseret.

Halloween Mysteriet
Halloween Mysteriet (7-10 år)
219,00 kr.