Den Hemmelige Nissekode

89,00 kr.209,00 kr.

Spørgsmål før køb?

Fragt kun 29,- kr. til din nærmeste pakkeshop

Levering 2-3 hverdage

🎁 Sjov måde at give din julegave på

🎄Ideel til at forlænge spændingen til adventsgaven

🎅🏼 Perfekt som underholdning til julefrokosten

⭐️ Hyggeligt lille indslag til mandelgaven eller pakkelegen

⛄️ Vælg mellem børne- eller voksenudgave

💌 Print selv eller få tilsendt med GLS

🤶🏻 Gratis fragt fra Nordpolens nisser til din pakkeshop

Sæt lås på gaven og dril din modtager…

Mangler du et lille underholdende indslag til årets julefrokost eller måske leder du efter en sjov og anderledes måde at give en gave på? Så er Den Hemmelige Nissekode den løsning du søger…

Blob og Pjok – Nordpolens to ballademagere!

Eventyrakademiets små drillenisser, Pjok og Blob, har været på spil igen! De to ballademagere har viklet en kæde om din indpakkede gave og låst gaven inde med en fire-cifrede hængelås – alt sammen for at udfordre og drille din modtager til at løse deres små nissestreger for at få adgang til gaven.

Én kæde, én hængelås og fire små nissestreger

Med deres fire hyggelige nissegåder kan du nu sikre enhver gave efter eget valg med en hængelås og kæde, der udfordrer og forlænger spændingen omkring gaven og dens indhold. Vedlæg blot den medfølgende kuvert, der både indeholder en lille hilsen fra Nisserne og alle deres nissestreger, sammen med gaven, og se så, hvordan din modtager går til den sjov og lille interaktive gave-oplevelse for at finde de fire tal, der kan åbne gaven…

Sjov og anderledes underholdning til julefesten 

Den Hemmelige Nissekode er ideel som et sjovt indspark til alle, der holder af at løse originale gåder og mangler et underholdende indslag til julefesten. Hvis I er mange gæster, kan I med fordel lade deltagerne dyste i hold, om hvilke hold der hurtigst knækker nissekoden og får åbnet gaven.

Den Hemmelige Nissekode er lavet i to forskellige sværhedsgrader, en til voksne og en til børn, og begge sværhedsgrader findes i en digital og fysisk udgave, så du selv kan vælge den udgave, der passer bedst til dig. Du bestemmer naturligvis selv, hvad du ønsker at pakke ind og give som gave for den ihærdige indsats…

Læs mere om indhold, den digitale version, antal deltagere, hold mv. under fanerne.

Bemærk: Alle Eventyrakademiet produkter er børne- og familieoplevelser, der kan anvendes eller spilles én gang, da dele af materialet undervejs skal klippes, foldes eller tegnes på, samt at I efterfølgende vil kende løsningen på den pågældende oplevelse. Alle bilag er printet i off-set print og skal selv klippes ud og klargøres. 

Læs mere

Indhold (fysisk produkt)

Den Hemmelige Nissekode indeholder:

 1. Introfolder
  • Informationsguide med instruktioner til julelegen
  • Forberedelse af legen
 2. Hængelås
  • Koden til hængelåsen er præ-indstillet
 3. Kæde
  • Urkæde i længden: 2 meter
 4. Nissehue
  • Lille nissehue til at sætte på hængelåsen
 5. Kuvert med Nordpolens klistermærke
  • Stemningskuvert til alt indholdet
 6. Nissernes velkomsthilsen. Vælg i mellem:
  • Velkomsthilsen til én person, eller
  • Velkomsthilsen til hold
 7.  Fem forskellige kort med nissestreger på for- og bagside

Derudover skal du bruge:

 • En saks
 • Blyanter eller kuglepenne til deltagerne

En pakke ” Den Hemmelige Nissekode” indeholder ét eksemplar af alle nissegåderne og øvrigt indhold.

Indhold (digital version)

Du har mulighed for at købe Den hemmelige Nissekode i en digital version, hvis du hellere vil det. Ved den digitale version skal du selv printe gåderne ud og supplere med nogle enkelte ting, til gengæld kan du printe kittet ud i præcis det antal eksemplarer, du har brug for.

Den digitale udgave af Den hemmelige Nissekode består af i alt 2 digitale pdf-filer, som du kan downloade, så snart dit køb er registreret.

Du skal bruge følgende materialer, hvis du køber den digitale version:

 • En printer til at printe filerne ud*
 • En saks
 • Blyanter eller kuglepenne til deltagerne
 • Lim eller tape
 • Kuvert
 • En hængelås med fire-cifret kode der kan indstilles**
 • En kæde der passer til hængelåsen
 • Valgfri gave (som du kan pakke ind)

* Hvis du ikke har en printer derhjemme, kan du måske få lov til at låne en på arbejdspladsen? Alternativt kan der printes billigt på landets biblioteker eller du kan benytte et af de mange kopi- og print-selv centre).

** Kæder og hængelåse med kode til 4 cifre kan købes fra hhv. 59,- kr. og 49,- kr.  hos blandt andet jem og fix, thansen, Harald Nyborg og Billig-Billy.

 

 

 

Antal deltagere og hold

Antal deltagere: 1-4 pr. eksemplar

Hvis I er mange deltagere og ønsker at bruge ”Den hemmelige Nissekode” som et konkurrenceelement, er det Eventyrakademiets anbefaling, at I køber flere eksemplarer og hvert hold modtager sit eget eksemplar (se evt. digital version), så alle hold kan dyste samtidig .

Bemærk venligst:

Afhængig af deltagernes indbyrdes relation, personlighedstyper og evne til at samarbejde kan modtagerne med fordel deles om gåderne. Dog er det IKKE altid en fordel at være mange, særligt når de store personligheder eller konkurrencemennesker gerne vil tage over, og der kun findes et eksemplar af gåden, som alle skal deles om.

Derfor anbefaler Eventyrakademiet, at I er max. 4 personer pr. hold. Den bedste interaktion er dog i grupper af 2-3 deltagere pr. hold.

Pssttt… Det kan være en god idé at minde gæsterne om, at det ikke kan svare sig at råbe svarene højt undervejs, idet de øvrige hold dyster i samme disciplin med de samme nissestreger.

Forberedelse og varighed

Forberedelse: 5-10 minutter

Varighed: 15-45 minutter (afhængig af deltagernes evne til at løse de 4 nissestreger)

Sådan forbereder du “Den Hemmelige Nissekode”

 1. Beslut dig for hvad du vil låse inde… Hvis det er en gave, så pak den ind forinden.
 2. Brug den medfølgende kæde som gavebånd til indpakningen af gaven. (Vikl kæden rundt om gaven som du ville gøre med et gavebånd.)
 3. Fastgør kæden med den medfølgende hængelås og sæt derefter nissehuen tilbage på hængelåsen.
 4. Klargør nu kuverten ved at klistre det medfølgende klistermærke på. Skriv evt. modtagerens navn på.
 5. Vælg mellem velkomsthilsnen til én person eller til et hold og læg hilsnen ned i kuverten sammen med de 5 øvrige kort.
 6. Forsegl kuverten og skub kuverten ind under kæden eller placér kuverten foran gaven.
 7. Tid til at aflevere eller overrække din gave…

Psstt… Ved den fysiske udgave har Nordpolens to ballademagere allerede præ-indstillet koden til hængelåsen, så du også kan lege med, hvis du har lyst til det. Hvis det er tilfældet skal du IKKE fjerne nissehuen, der sidder på hængelåsen, idet du låser låsen (på den måde undgår du at se løsningen)!

Den hemmelige nissekode, julefrokostleg
Den Hemmelige Nissekode
89,00 kr.209,00 kr.
-
+
Tilføj til kurv