SKATTEJAGT

Tag på en eventyrlig skattejagt med Eventyrakademiet!

Hvem elsker ikke et godt ægte eventyr hvor der skal findes poster, løses ledetråde og knækkes gåder? Ja, alt sammen for at nå først i mål og finde den gemte skat… Men det kan hurtigt tage flere timer, ja sågar dage at lave en spændende skattejagt fra bunden… Og hvad med alle posterne og deres sværhedsgrad – og hvordan får du så aktiveret børnene, så alle kan være med?

Heldigvis er du havnet det helt rigtige sted, for hos Eventyrakademiet har du mulighed for at byde dit barn og alle vennerne på en uforglemmelig fødselsdagsfest med en af vores færdige skattejagter.

Omhyggelig forberedelse er nøglen til en gennemført skattejagt

Hos Eventyrakademiet har vi lavet skattejagter til store som små i mange år. Vi ved, hvad der skal til for, at indholdet lever op til forventningerne, så I får mest muligt ud af denne spændende begivenhed! Vores skattejagter er kendetegnet ved, at vi bruger rekvisitter og genstande som f.eks. klistermærker, påskeæg, nissefødder og andre spor. De er med til at skabe en høj involveringsgrad og bidrager til børnenes eventyrlige skattejagtsoplevelse. Vi bruger meget tid på de visuelle udtryk, så vi kan tilbyde autentiske temaskattejagte – alle med forskellige poster, opgaver og løsninger.

Gode råd og tips til den perfekte skattejagt

Mulighederne for en gennemført skattejagt er uendelige, men afhænger også af dit eget ambitionsniveau. Du kan gå på opdagelse i menuen for oven, hvor du finder gode råd og tips til, hvordan du forbereder den perfekte skattejagt, masser af idéer til gemmesteder og alle de ting du måske ikke har tænkt på, så du med ro i maven kan nyde dit barns store dag, og stadig være stolt af resultatet!  

 

Skattejagt for børn
Fødselsdags-favorit
Påske-favorit
219,00 kr.

10 år - 4. Klasse

Nissejagten (6-9 år)

229,00 kr.