VIND EN DRØMMEFØDSELSDAG TIL EN VÆRDI AF 15.000,- KR.

Enestående mulighed for at vinde en uforglemmelig fødselsdagsfest til dit barn

Har du et barn i alderen 4 – 13 år og ønsker du, at den næste store mærkedag skal være et mysterium i Eventyrakademiets tegn, så har du nu chancen for at vinde en uforglemmelig fødselsdagsfest til dit barn.

 

Skræddersyet eventyrs-mysterium

Hos Eventyrakademiet fejrer vi livets små som store begivenheder. Vi synes at barndommen er så kort og derfor vil vi gerne bidrage til, at livets første kapitler udgøres af mindeværdige barndomsoplevelser.

Da vi skal lave et nyt produkt, er vi nysgerrige på at høre, hvad netop jeres børn drømmer om og derfor vil vi gerne belønne ét af svarene, med en skræddersyet fødselsdagsoplevelse til en værdi af hele 15.000 kr. Helt konkret betyder det, at vi faciliterer hele eventdelen af fødselsdagen. Vi kommer med flotte præmier, udklædt event-crew i det ønskede tema, kæmpe ballonbuer, masser af pynt og meget mere, men vigtigst af alt; så kommer vi med et underholdende eventyrs-mysterium, der er udarbejdet til jer og jeres publikum, hjemme hos jer!

Vi trækker vinderen d. 24. april 2023 og skræddersyer temaet derefter. Vinderen får direkte besked. 

Held og Lykke-støv fra Eventyrakademiet…

Konkurrencevilkår og betingelser:

Ved at deltage i konkurrencen giver du samtidig samtykke til at modtage Eventyrakademiets Nyhedsbrev. Tilmeldingen er gratis og du kan til enhver tid afmelde dit eventyrlige medlemskab.

Vinder I konkurrencen, udarbejder vi det ideelle eventyrs-mysterium ud fra det tema der er angivet, når loddet trækkes. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller øvrige produkter og fødselsdagsfesten skal afholdes indenfor 15 måneder. Gælder for op til 30 deltagere, uanset alder. Er du den heldige vinder af konkurrencen accepterer du ligeledes at Eventyrakademiet må bruge eventuelle billeder fra fødselsdagen som evt. markedsføringsmateriale.