MISSION SPION

Ideel aktivitet, skattejagt eller underholdning til børnefødselsdagen

Med 6 agent-poster skal børnene på en spændende Mission. Missionen er tilrettelagt som en skattejagt i form af et orienteringsløb, der med sine poster, en efter én udelukker de 8 hoved mistænkte nabospioner.

En underholdende fødselsdagsevent for børn i alderen 7 – 10 år

Med Mission Spion får du alt hvad du skal bruge, for at afholde en sjov og spændende aktivitet. Der følger både invitationer og agentrekvisitter i form af sagsmapper, bevismarkører og detektiv-kufferter med. Det eneste du skal gøre, er at følge anvisningerne på informationsarket og klargøre missionen trin efter trin.

Løs missionen om den hemmelige nabospion

Historien for mission spion omhandler den hemmelig nabospion, der bor i området omkring jer og som er blevet efterlyst af Politiet efter at have stjålet Nationalbankens historiske guldreserver. Baseret på øjenvidnerapporter mener Politiet, at der er otte personer involveret i sagen.

Til efterforskningen af denne sag modtager hvert barn deres egen sagsmappe, hvori de finder de væsentligste informationer om alle de mistænkte spioner. Undervejs i Missionen kan bruges til at krydse de mistænkte af som de bliver frikendt.

Følg sporene, find Danmarks guldreserver og afslør identiteten på den hemmelige nabospion!

 
Dagens mission

Invitationer og introduktion

Med 6 invitationer i agent-tema og et spændende velkomstbrev, er dagens detaktiv agenter klar til at tage på deres første Misison.

Mistænkte, diplom

Detektiv-kufferter og bevismarkører

Med Mission Spion følger det hele med. Der skal findes nye agent-navne og til sidst kvitteres der med flotte diplomer.

6 gennemførte poster

Find bevismaterialer og spor af fingreaftryk mens alarmsystemets budskab afkodes. Alle posterne kan gemmes og lægges i agentmappen.

køb dit eksemplar

Lav jeres eget forbryderfoto

Forevig fødselsdagsminderne med et sjovt forbryderbillede. 

Hos Eventyrakademiet vil vi altid gerne give så meget med, som overhovedet muligt, for at dit barn kan få mindeværdige barndomsoplevelser. Derfor har vi lavet denne pdf, hvor du kan indsætte navnene på deltagerne og give hvert gæst sit helt forbryderfoto eller lave et samlet gruppefoto. Det skal blot udfylde pdf’en og printe tavlerne ud – og så kan du naturligvis supplere med din egen forbrydervæg som baggrund 😉

For at udfylde tavlen skal du bruge en computer med en pdf-læser som f.eks. Reader eller Acrobat som standardprogram (gratis versioner findes på nettet)

Lav din egen forbryder tavle